Победителите от Купата Louis Lesaffre за Азиатско-тихоокеански регион

В периода от 11 до 14 ноември, 2015 година, в Джакарта, Индонезия, се проведе селекцията на Купата Louis Lesaffre за Азиатско-тихоокеански регион.

Китай и Южна Корея спечелиха призовете в края на четвъртото издание на Купата Louis Lesaffre. Тези два отбора ще се присъединят към останалите седем победители от предходните селекции и ще се борят за голямата награда по време на Coupe de Monde de la Boulangerie. По време на състезанието в Джакарта, отборите се представиха подобаващо, съчетавайки страст, адреналин и креативност, в създаването на невероятни печива.

По време на трите дни на състезанието за  Азиатско-тихоокеански регион – Индонезия, Австралия, Южна Корея, Китай и Виетнам поставиха края на селекциите на четвъртото издание на Купата Louis Lesaffre. В менюто се преплитаха най-добрите техники, напрежение, неочаквани обрати, както и много веселба и честно съревнование…налични бяха всички съставки, необходими за създаването на невероятна атмосфера.

Поставени в условията на толкова високи стандарти, членовете на журито понякога бяха затруднени в избора си. В крайна сметка, те избраха Китай и Южна Корея. Австралия пък спечели наградата за Млад талант и наградата на Критиците на храна.

Резултатите от Купата Louis Lesaffre са ясни. Печелившите ще трябва да се фокусират вече върху следващото предизвикателство: Coupe de Monde de la Boulangerie. Coupe de Monde de la Boulangerie ще се състои през месец февруари, 2016 година във Франция.

Leave a Reply

Your email address will not be published.